Pregnant 4 week

Salam, nak tanya utk pregnant 4 week mmg alahan tak teruk ke sebab saya jarang muntah muntah tapi sakit perut dan sakit pinggang belah kanan selalu .

15 Balas

Biase tu dik. Anak ni dh nk masuk 3. Sorg pun blom pernah rase alahan. Xpernah rase. Alhamdulillah allah permudahkan. Jgn la kijtak nak rasa alahan. Ade org alahan smpai kena warded masuk air sbb xlarat sgt ade yg smpai miscarriage. Bsyukur la kalau xde alahan tu 😉