Pregnant 4 week

Salam, nak tanya utk pregnant 4 week mmg alahan tak teruk ke sebab saya jarang muntah muntah tapi sakit perut dan sakit pinggang belah kanan selalu .

15 Balas

Macam sy , memang takde alahan . Tapi sering sakit perut sebab mula mula pregnant sy keje kene angkat barang berat , turun naik tangga . Sebab staff takde .. sy pegi klinik untuk check kandungan . Takut apa apa berlaku . Alhamdulillah semua okay , cuma air kencing ada kotor sikit .. .. sekarang dah 18 weeks nak masuk 19 weeks ..😊