Susu Utk Ibu Mengandung

Salam, nak tanya susu apa ya yang sesuai dan bagus untuk ibu2 mengandung . Boleh tolong suggestkan tak? Terima kasih..

29 Balas

Masa saya join taklimat pemakanan hrtu.. Pakar diet tu ckp..majority susu ibu mengandung mempunyai gula yg agak tggi.. Tambah lagi yg ada perisa.. Waktu ngandung paras gula,tekanan itu yg perlu serius dijaga.. Sebaiknya .. ambillah susu low fat ..memg kandungan gulanya yg rendah.

5y ago

Ye ..janji low fat.. Kalau masih waswas..cuba dengar nasihat dri pakar pemakanan ibu mengandung..k