Nak tanya sis

Assalamualaikum.. hai sis semua, Susu apa ya, yg bagus untuk ibu mengandung. Terima kasih.

4 Balas

dlu sy mnum susu enfamama . ambl perisa choc pstu shake2 dgn ice 🤭sbb msa sy mngandung dlu kna alahan truk, rsa yg x kna d tekak je trus muntah😅plus,doktor recommend susu itu dgn frisomama ke x silap. klu mcm anmum tu doktr x recommend sbb tnggi gula, bole mnyebabkn baby dlm kandungan cpt 'gemuk' .tu doktor kata la .🤭

HL bagus ada folic acid dalam kandungan. Yg plain punya low fat.

fresh milk, maternal milk atau susu kambing fresh

terima kasih.sis