bengkak susu

Salam. Nak tanya, saya df baby. Baru habis pantang. Masa dalam pantang tak pernah bengkak susu. Cuma jadi baru2 nie. Macam mana nak pulihkan ye? Nak kena perah ke? Kalau perah susu tu bg kt baby guna botol ke? TQIA.

9 Balas

Aah sis..tuam dgn air suam..atau mandi dgn air panas pastu sikat2 ke arah nipple..pastu terus suruh baby hisap..kalau baby xnak sis pam sambil tu urut ke arah nipple..in shaa Allah boleh lega