bengkak susu

Salam. Nak tanya, saya df baby. Baru habis pantang. Masa dalam pantang tak pernah bengkak susu. Cuma jadi baru2 nie. Macam mana nak pulihkan ye? Nak kena perah ke? Kalau perah susu tu bg kt baby guna botol ke? TQIA.

9 Balas

klu saya dah bengkak mmg pam je dapat legakan selagi tak kluar susu tu selagi tu sakit smp boleh demam.pam masuk dlm botol bagi kat baby.ada setengah org risau takut nti baby nipple confuse.mcm bby saya ok je sbb sya banyak bagi direct dari bagi botol sesekali je time bengkak baru sya pam.