Batuk waktu mengandung

Salam , nak tanya pendapat mmy2, sy pregnant 13w 3d, mngkin sebab nak beralih fasa , sy batuk yg teruk dn kerap sumbat hidung, dan perut selalu sakit2 lagi2 lepas batuk, normal ke? And sharekan tips nak hilang batuk tanpa ubat

2 Balas

Macam sy kalau batuk2 sy minum pati delima gulsan je. Lega sikit tekak. Boleh naikkan hb jugak.

saya alami skrg ni..saya letak madu dlm cawan then letakkan air suam..kacaukan then minum.