Hamil 5 bulan tapi asyik sakit pinggang

Salam nak tanya , normal ke sekarang hamil 5 bulan asyik sakit pinggang je , semasa nk baring pun sakit . Rasa sakit tu sampai ke punggung . Hmm , ada sapa2 skit macam sy ke ?

9 Balas

Sama sis. Saya dari 5 bulan, skrg dah 6 bulan pun on off sakit. Sakit betul pinggang area bawah tu. Nak ubah position tidur pun sampai kena pegang husband. Husband selalu tolong buat exercise buat stretching camtu. So biasa tk sampai 24 jam la sakitnya. Cuba sis tgk dkt youtube exercise utk preggy mom.

11mo ago

Okay , trima kasih sis ❤️