Morning sickness

Salam and Hi. Nak tanya, normal ke pregnant dah masuk 6w tapi tak ada morning sickness apa apa cuma kadang kadang perut rasa kejang dalam 3-5minit sahaja. Perut asyik rasa macam masuk angin dan kerap kentut. Bila malam sahaja membuang tapi cair (cirit). First baby and tak jumpa doctor lagi tu nak tanya pengalaman ibu lain.

19 Balas

Normal je , saya awal2 pon tkde , masuk 9 weeks terus ada alahan muntah2 , takleh bau masakan

2y ago

Terima kasih awak 😍