Taksedap bdn

salam , nak tanya normal ke kalau lepas kencing bawah perut jadi tak selesa mcm kembung , lepastu dalam bdn sy panas sampai berpeluh dengan kepala berdesing padahal kulit saya sejuk , bernafas pun kadang takpuas sebab rasa mcm belakang saya kene himpit , yang bahagian saya pernah jatuh tu lepastu ada tulang belakang bengkok ? loya pun dah kerap . kalau ikutkan yang risiko darah tinggi tu kalau sesak nafas sakit kepala loya kene g hospital tapi saya taktau tu pergi masa betul betul xtahan ke ?

1 Balas

Time preggy memang semua akan rasa serba tak kena. Kalau rasa betul2 tak larat, refer dgn doc ye.