Sakit bawah perut 1st trimister normal atau tak?

salam nak tanya, mommy kat sini pernah tak rasa x selesa dekat bawah perut 1st trimister.. mcm saya,saya xdela sakit sgt tapi bila tekan bawah perut tu rasa sakit.. kenapa ye? dah 10w

4 Balas

saya awal mengandung haritu ade sakit. mungkin rahim kita nk membesar dgn ada nya janin and kantung, tpi cuba mntk doktor terangkan. saya dlm 2 minggu mcm tu lps tu slowly hilang. and ade jugk mengatakan, kita perlu bnyk berehat jgn angkat benda berat di awal pregnant.