Sakit perut semasa hamil 1st trismester

Hi, salam. Maaf nak tanya, kalau awal2 mengandung dalam 8 minggu, memang akan rasa sakit perut ye..pagi tadi bangun tidur rasa sakit mcm mencucuk2 dekat bawah bahagian kanan perut. Tapi rasa sakit tu bukan laa berlarutan, datang sekejap2 je. #bantusharing ##1stimemom

1 Balas

Wasalam. Saye pun mengalami bende yg same. Then saye tanye lah doc. Doc cakap biasanye di awal kehamilan memang begitu sbb pembentukan baby. Kdg2 tu sakit bahgian ari2 kan