Tanda hamil ke?

Salam nak tanya, kalau biasa ada keputihan tapi tiba2 takde langsug keputihan, betul ke antara tanda hamil? Sebab ada ternampak video kat tt.

5 Balas

Kalau saya ya. Tu tanda pregnant. Before pregnant saya selalu keluar keputihan. Time pregnant ni jarang2 dtg. Kalau keluar pun sikiiiiiit sangat. Saya perasan pun bila dah 5 bulan. Mula2 dulu rasa pelik sebab drastik sangat perubahannya. Tapi saya buat test sebab seminggu tak dtg period. Bukan sebab tak keluar keputihan langsung.

Rasa mcm takda study pun yg sahkan benda ni. Saya ni pregnant makin ada keputihan ada lah padahal sebelum ni takda pun. Kalau tanya doktor, keputihan ni berkait dgn pemakanan, hygiene

Tanda2 hamil nie x sme ngn sume org.. better check upt je.. yg tu jelas.. double line preggy, 1 line x preggy.. klu was2 tggu next month period ke x..

xdek pulak dgr mcm tu. nk tau pregnant ke tak check upt je sis.

tak jugak, kekadang nak period pun macam tu