Keputihan berwarna coklat pada pad

Assalamualaikum dan salam sejahtera, maaf saya mengganggu saya nak tanya kalau keputihan berwarna coklat pada pad semasa hamil 3 bulan lbih ada berikan kesan pada kandungan ke? Atau tanda-tanda keguguran? ##seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kputihan coklat xnormal tu sis..kena pegi hospital jumpa doc,risau tkut ada jgkitan kuman,takut gbs nti ,jgn tggu lama,rawat awl2...bhya utk kndungan jgk ..

2y ago

Aamiin, terima kasih Hanani. Alhamdulillah semlm saya selesaikan kt hospital pukul 2pagi juga , Dr buat scan 3 kali Alhamdulillah baby masih normal dan skrg Dr bagi tempoh 2minggu untuk check sama ada masih keluar lagi darah atau tidak