Air Limau Suam

Salam.. Nak tanya ibu preggy boleh ke minum air limau nipis?

9 Balas

digalakkan lagi bagus utk naikkan hb. misi cakap. die suh sy jgn minum walaupun teh o dan milo. buat air limau nipis khas bubuh dlm botol besar. hari2 minum tu je bila teringim sgt nak minum air2 ade kafien. hb sy baru2 tibe2 drop sgt dr 10.8 ke 10 dlm mase 2 minggu. sy pulak jenis kurang minum air kosong rasa mual jd sy buat air limau nipis manis2 buah. apepun penerimaan berbeza boleh rujuk kepada doc atau misi sebelum amalkan. sbb risau tahap kesihatan kita berbeza #26weeks pregnant

Sy minum air limau kasturi kosong.. Tak tau pun dpt tolong naikkan hb... Tp mmg boleh hilangkan loya, bg tenaga and rs lebh segar...

sy mnum ok je.. InshaAllah boleh mnum tu.. lgpn bgus utk hb.. cuma jgn letak gula bnyk sgt.. klo nk letak jgk stgh sudu cukup..

sy time 2 bulan dlu kerap jgk minum limau suam sbb alahan terok sgt kerap muntah .. minum tu rasa lega skit

sy minum je..ikut orang jgk kot sis..ade orang ckp x boleh..tp nurse suruh minum jgk..

Wslm. Saya setiap pagi minum air lemon dgn ubat zincofer...limau nipis xpasti...

Limau nipis ke limau kasturi yg boleh naikkan HB? Konfiuss kejab emm

Sye dulu waktu dah masuk 3bulan sllu minum air limau nipis

jangan dulu.. tunggu lps 8 bulan

5y ago

X boleh ke. Sebab baca online air limau nipis bagus untuk naikkan hb