Limau nipis

Sy nk thu pregnant trimester 1 limau nipis blh minum tak air ye????

2 Balas

Kalau saya hari tu tak tahan sngt nk makan masam, pkl 12 malam mmg rmh jenis tak beli asam, buah oren pun hbis, yg ada limau nipis tu, boleh saya ratah potong nipis2 letak gula n kicap, Rasa nikmat betul,hsbnd dh tido msa tu, esk pagi bru sya cerita, tepuk dahi dia dngar, nsib tak jdi ap, masa tu bru nk msk 5 minggu, org kata x boleh makan masam2 sngtt😅

boleh je. lemon pun boleh. try la minum sikit dulu sis.