Susu Ibu Mengandung

Salam, nak tanya ibu-ibu semua dan siapa ada pegalaman, semasa mengandung minum susu apa ea? Sbb sy ni jenis susah minum susu jadi ingat nk cuba.. Boleh bg cadangan

1 Balas

saya cadangkan sis apply sample susu dekat fb..mcm² jenis ade..anmum,enfamama,friso..ye bg yg sachet je..sy dlu try yg sample dlu bru beli yg lain bile dh tau mne blh telan..mne yg x blh telan..sis type je sample susu ibu percuma..nanti dye kua link..