Susu Ibu Hamil

Saya nak tanya, susu fernleaf family ni sesuai ke utk ibu hamil? Sbb byk sgt jenis fernleaf.. Lg plk sy ni susah minum susu

Susu Ibu Hamil
21 Balas

Tgk ingredients puan. Sy cadangkan minum fernleaf full cream. Ingredients ok. Tak byk campuran.. yg penting xde maltodekstrin.. sedap pn sedap..

Sy minum Fernleaf tapi full cream punya. Doctor ckp okay je apa2 susu aslkan calcium intake cukup😊

4y ago

Ok terima kasih..😘

Boleh je sis, saya pun minum ni je preggy haritu, alhamdulillah okayy je, at least minum jugak susu dari xminum lgsung

blh ja .. doc kta susu bncuh lagi ok dri susu ibu mngdung .. sbb susu ibu mngdung bnyk gula

saya minum susu ni je sis, hbis je husb beli yg ni, mudah nk dpat pun kat 99 pun ada jual 😊

Saya xboleh minum susu powder ni... Saya minum susu kotak je. . yang penting minum yang kurang gula

Saya minum ni.. lps tu tukar2 full cream plk.. hihi.. so far so good

Sy minum fernleaf/nespray full cream

4y ago

Saya pun minum fernleaf full cream

Sy minum susu fernleaf full cream/susu kotak Dutch lady full cream

4y ago

Selepas detect ada GDM sy bertukar ke susu low fat😊

sukatan susu fernleaf full cream tu sis smua gna sudu ke