jahitan epi

Salam nak tanya di hujung luka jahitan episiotomi tu mmg nampak benang ke? And berapa lama ye luka tu sembuh? ?

4 Balas

Haah memang nampak , saya pun mula2 ingatkan nanah sebab letak ubat kuning , rupanya benang yang dah kena ubat kuning 😁 tapi makesure sentiasa kering ye lepas membuang

3mo ago

saya tinggal sakit kt area situ, situ je yg merah skrg ni..tak sabar nak baik sbb nk urus anak dgn buat keje sempurna 🥲😮‍💨