Baby kurang gerak 36minggu

Salam ibu semua nak tanya normal ke 36minggu baby dah kurang gerak . Rasa dia berpusing je . Kick kurang . Kalau rasa pun slow je. Ada yg kata normal sebab baby dah besar then ruang jadi sempit . Apa pendapat yg lain ye ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Sy dsbabkan kurg gerakan ni la sy pg hospital dr ckp x normal. Last3 ad bukaan kne warded

memang CM tu..SBP baby dah sempit..baby lebih bergoyang dari menandang

mmg mcm tu. sbb ruang dh sempit