Berapa bulan start ada susu?

Salam.. nak tanya biasa starting bulan berapa pregnant dah ada susu? Sy try picit2 tapi xde langsung susu keluar. Orang kata masa pregnant lagi akan keluar susu tapi saya xde pun dah nak masuk 6 bulan ni. Can advise?

2 Balas

saya rasa dia atas orang jugak. saya pregnant 7 bulan xde jugak susu. ada kwan saya dh kluar lagi awal dri saya. klau dh 9 bulan xkluar pun normal. nanti dah bersalin, dia akan kluar. jgn risau. klau dh brsalin pun xkluar susu, boleh minx Dr atau nurse untuk bantu.

Saya sehingga melahirkan ank per-1 & ke-2 pon masih xde susu..bila berurut baru mencurah-curah susu..kini hamil ank ke-3 tak pasti mcm mane...