Mikubi NB

Dok cari2 Drypers Wee Wee Dry NB dkt mana2 semua takde stok. Dkt shopee je ada tapi agak costing jugak. So kita try beli Mikubi ni. Harap2 bila baby lahir nanti dia pakai okay la kot. Tengok banyak feedback kata okay ? #34weeks5days

Mikubi NB
5 Balas

Okay tak pakai masa baby lahir haritu sis? Utk pack newborn ni sesuai berapa. pack beli? Yela sebab dalam dia 36 pampers je kan. Risau sehari dah tukar 5-6 kali. Seminggu je tahan 1 pack tu 😂 kite pun beli ni. Tapi ingat nak standby 2 pack lagi sebba nanti pantang dekat kampung. Risau terputus stok je

4y ago

Kalau baby tak cepat besar, boleh je pakai NB punya dlm sebulan tu. Awk beli siap2 sekali saiz S tapi sikit je. Buat standby.

If bak shopping baju baby murah KH4ykhxQZ0VfVSrJut3KSQ

Sy pun sama try beli ni Pampers hrg pun murah 🤭🤭

4y ago

Ye😊

t.me/KH4ykhxQZ0VfVSrJut3KSQ

Saya pon try beli ni.

4y ago

Rasanya area2 dkt dgn sri kembangan ade kot. Mungkin jauh sikit ke kan. Tu laa beria bayar postage bagai, sabar je laa 🤣