Sedih tiba-tiba

Salam nak tanya ada tak mommy² kt sni yg spnjg dia pregyy kan..ada masa tu sedih atau hiba tiba² je dtg kdang² smpai nangis la huhuhu..n klu jd gini kan benda ni beri kesan negatif pada baby ke?

2 Balas

hurm biasanya ya..baik puan try setting dri puan tuk jd mommy yg pling happy..nti bila mommy happy..ank ms kluar nti pn happy... aslkn bgun tdo je dia akn senyum dan xkn byk ragam.. 😉✌be positive k..n jgn stress..just njoy ur pregnancy.. aja2 hwaiting..✊✊🔥🔥

normal tu mommy.. dont worry.. pembawaan baby dlm tu hihi apa2 pun think positif yaa✌