Bibir jadi hitam dan kering

Salam nak tanya ada tak baby korang punyai masalah mcm saya bibir baby kering dan jadi hitam, apa yg perlu saya buat ye? Saya new mom jadi tk tahu nak buat apa, adakah normal?

Bibir jadi hitam dan kering
6 Balas

Baby ada jaundice ya? Just jaga jadual susu. Tu he. Pastikan lekapan baby betul semasa menyusu.

4w ago

Yup. Most welcome 😊

anak saya pun bibir gelap. tapi kadang okay kadang gelap. memang normal rasanya

Normal..Anak Sy pun MCM itu juga .. sekarang dah ok ..Baby Sy 3 bulan

kalau instinct mommy rasa lain macam, terus bawa klinik ye