Pemeriksaan Gigi

Salam nak tanya, ada effect ke kalau takbuat pemeriksaan gigi sewaktu pregnant? Saya trauma takut taksuka doktor gigi. Helpp 😭

8 Balas

xde effect ape pun sis klu x pergi..hehe.. tapi klu sy lagi sy suke pergi, nak pegi time biasa2 mmg mls, so bila mngandung tu ade la alasan kukuh sket pegi cek gg haa..

4y ago

haha.. takut mmg takut, dia punye ngilu time kena buat scaling tu menitis2 ayer mata, tapi demi xmau sakit gg dikemudian hari akibat kehabisan kalsium, buat jugaklaa..hahaha..tabahlah~