terlepas tarikh temujanji doktor

salam nak tanya, 13/3 sy bawak anak sy pergi cucuk dan cek 2 bulan. Sy memang tak perasan langsung 22/2 tu pun ada appointment dengan doktor memang balik dari klinik 13/2 tu sy da set dlm otak 13/3 baru dtg klinik. Sebab nurse pun hanya mention 13/3 je nnti cek 2 bulan masatu. Sy mmg ada tengok jugak rasanya ms ni tapi mmg tk perasan langsung tarikh tu. Semalam balik dari klinik sy dok belek belek baru perasan tarikh appoinment doktor tu tapi sy tk pergi pun ya allah. Kalau macam ni nak buat mcm mana ya? sy ada juga ws nurse kk sy tu tapi dia bluetick jela pulak 😅 ada sesiapa boleh bantu? risau pulak sy

terlepas tarikh temujanji doktor
3 Balas

blh direct call klinik ibu n anak or call terus klinik kesihatan. sbb klu watsapp mmg ssh nk reply

Call klinik terus je sis. Kadang nurse busy tak perasan mesej tu

call klinik terus