Nak luahkan jee🥺

2 hari lepas ada appointment jumpa doktor. Nak dijadikan cerita, sy salah set tarikh dkt reminder telepon. Last minit baru perasan jadi bergegas jugalah ke klinik walaupun dh tengahari. Sedihnya, doktor kt situ marah2. Cakap macam2. Sy sampai sekarang masih terkesan dgn cara doktor tu. Sedih sangatt😔

1 Balas

checkup dktr ni mmg kena alert. klu rasa dh terlepas, better reschedule. tapi dktr should not marah2 klu u dah apologize.