Awal Kehamilan

Salam nak bertanya , normal ke lau sakit pinggang sebelah kiri,puting mcm ngilu bila sentuh,sakit bawah perut tpi sakit xberia mcm cucuk2 ngilu gitu dan selalu rasa mengah? masa awal kehamilan

22 Balas

Normal yunk ..saya keje klinik then selalu sangat tanya dr kenapa sakit pinggang belah kiri kadang2 effect punggung sekali ..masa awal2 effect bahagian ari2 mcam segugut ..itu semua normal untuk kita sbb baby baru nak menepek kat rahim kita

Saya pun mcm sis.. Tapi baru 4 weeks..risau jugak sbb sakit bawah perut mcm cramp n senggugut.. Semoga dipermudahkan urusan kita semua..

Tp i anakke empat kena mcm uolss kan pelik tuuu..lagiponn ank last 2011 so skng bru ngadung lagi..😅 sbb tu i pelikkkkk

Sama lah kita mommy, perut belah kiri pon nampak besar sikit dari kanan huhu

saya pun mcm tu sis awal awal rasa mcmtu kurang selesa sikit tapi kena sabar ja la huhu

5y ago

Ok . Tq info

Normal mcm sy peetama kali hamil..sakit pinggang n perut kmbung sblh kiri..

Eh sama la dgn saya sebijik ingtkn sy sorg je pelik 😂

Ya sis normal. Sakit dada sebab breast nak membesar.

5y ago

Yeke. Tu risau sgt . Tq ye for info .

its normal dear 😊

Sama saya pun macam tu sis.