sakit bawah perut mcm segugut

nk tanya kalau sakit bawah perut mcm segugut tu biasa ke bila dh 35 week. . selalu tepikir bby nk keluar dh sb dekat private part rasa cm ngilu ngilu gitu . then perut sentiasa sakit skrang sejak 35 week ni . adakah normal momy2 . help

2 Balas

Saya harini 35week. Start rasa mcm awak since 2-3 hari ni. Maybe false contraction. Tapi kalau turun tanda cepat2 ke hospital ya

tu tanda² contraction awal..maksudnya sis memang dh due tunggu masa je lg tu..