Mengandung jarak dekat

Salam nak bertanya anak first baru berumur 2 months 21 days. If mengandung lagi apa nak buat ya? Saya bersalin normal perlu ke gugurkan? Saya buntu.

9 Balas

4jan2021

3y ago

saya cakap nak gugurkan sbb takut org sekeliling cakap saya ni baru bersalin dah mengandung balik. saya takut saya tak kuat nak hadap apa orang cakap. tapi bila difikirkan balik ank pertama ni 2 tahun kami menunggu. kalau pregnant jarak dekat mcm ni mungkin allah nk bagi rezeki