ceazer mother

salam n gd evening all..ada x mommies sini yg ceazer last time n dah pregnant semula sblm baby umur 2 thn..im preggy now even my baby is only 1 year n 3 months..worry a bit..tkt kenecmatah di klinik ibu n anak

1 Balas

Wasalam..sy ceasar 2 kali..anak kedua bru 10 bulan..xdpt period dh 2 bulan..time tu mmg takut sgt kena marah ngn misi..g buat urine test kt kk,nasib negatif..sblum kena bebel ngn misi,mak siap ckp kt nurse " dh suami ade 24 jam dgn kita,bknnye suami dok kt hutan" nurse ckp bebel bkn sbb x suke,tp sbb risau kn keadaan kita..