Sesak nafas

Salam n afternoon mummy.. nk tye..normal ke sesak nafas time tido.. kejadian ni berlaku pd sis jam 2 lebih pagi td... #34Week3Day

9 Balas

Sy dh 37ws skrg. Dlu ms 1st trimester sy kerap tersedak ms tdo pastu terus batuk2. Sy pk sbb sy tdo terlentang. Ni dh hjg2 ni, makin kerap sy tersedak ms tdo pdhl sy tdo mengiring belah kiri dh. Risau gak sy.

saya pun mcm tu time. mlm² baby gerak aktif sgt berombak perut dibuatnya. sbbkn kepala dah kat bawah terasa kaki baby tendang kuat smpai pedih ulu hati. #32week5days #01Dec20  #TAPSuperMoms

sy kena wktu 37-39mggu mcm tu, kena dlm 2-3x, tgh tido tetibe trjaga sbb x boleh bernafas..seram sgt rasa diaa.. Alhamdullh everything is normal smpai beby lahir.. :)

masa tido tinggikn bantal..normal,baby makin mbesar dlm perut himpit jantung..tp kalau kerap sgt & teruk..kena rujuk doktor tu..

normal...sbb mkin hari bila bby mkin bsr kita akn rs mcm lelah tuk bernafas..dan rs nafas pendek #TAPSupermoms

saya pun..start 7 bulan saya dah start tido duduk..x bole mengirinng atau terlentang mesti sesak nafas..

sy 32w oon rse sesak nafas nk tido . kena cri posisi yg slesa nk tido 😭

Saya pun pernah kena bila dah sarat jika rasa teruk sangat baik refer doc

waalaikumusalam, sya yg baru brpa weeks ni pun rasa benda yg sma.