Kepala baby di bawah

Salam, mungkin ada y pengalaman kepala baby di bawah masa kndungan baru masuk 18 minggu..normal ke ?..risau kenapa awl sgt kepala baby kt bwh..sy ada history premature birth tapi sbelom ni xde plk kepala baby bawah awl minggu 18 mcm skrg

2 Balas

xdelah. random tu. sy masa preggy pun pernah je awal2 kepala baby kt bawah. pastu naik balik. pastu songsang. dh nk due dia turun balik. normal je. sbb baby bergerak

perut masih luas. baby masih berpusing².. jangan risau