40 minggu tp masih lom ade tanda or sakit...

salam mumys. ari ni 16.12 sy dah 40 mnggu.. masih lom ade tanda n sakit.. yg pelik nye ni ank ke 4 yek bkn 1 or 2.. ade x mommys yg berpengalaman macam ni.. sy dah jalan dah ketuk ketampi..dah skuad.. tp masih lom ade ape2 tanda..knape ye.. pendapat pls... sgt2 risau..

1 Balas

Sma la sist ..sminggu lagi dah nak msuk 40w..resah gelisah dah nie...😪smoga sist dprmudahkan urusan brsalin sist...insha Allah amiin2 ya rabbal alamin..