keputihan

Salam mums..hai..kita baru ja dlm ni..n kita dh pregnant 10weeks mcm tu..lepastu kita ada noticed yg kputihan kita tu kekuningan lah..ada yg pernah alami x..sy g klinik dia kata jangkitan kuman..dia bg ubat suruh insert n bg pencuci..tp cara nk insert tu agk complicated la..so kita nak tanya ada sini yg pernah alami bnda yg sama...n pls do share ur experience on this situation..really appreciate it..?thank you mums..genitez

1 Balas

Hi. Msa pregnt sy pn ada mngalami mslh keputihan. Lg teruk ada mslh kulat. Doctor seluk, n bila doc kluarkn bnyk sgt keputihn n kulat yg berwarna coklat. Doc bg kapsul.. Msuk melalui vagina. Pnglmn sy, mnta tlg suami utk msukkn.. Sbb klu msuk sndri mcm susah n lgpn sy tak brani msuk kn sndri. Hehe

5y ago

Haaa...detail kann..hihi..