lahir lah sdhh

Salam mummy2 smua alhamdulillah slmat melahirkan baby girl... 23112020 baru dpt pos........

lahir lah sdhh
11 Balas

assalamualaikum, tahniah Puan... na tanya masa bersalin suami teman ker tau x teman

4y ago

Waalaikumslm sis sini suami hntr smpai pintu security jak sis tak boleh temankan semua kena buat sendiri

Alhamdulillah tahniah dear, selamat berpantang 😍 #TAPSupermoms

alhamdulillah tahniah puan..dan slmt berpantang 😉 #TAPSupermoms

Alhamdulillah tahniah sis.....slmt bpantang🙋🏻‍♀️

Alhamdulillah thnia sis.. Smoga sihat sllu sis n bby..

wahhh.. tahniahh.. selamat berpantang

alhamdulillah slmt brpntg

tahniah, selamat berpantang

Alhamdulillah.. Tahniah sis

Alhamdulillah tahniah