Selamat melahirkan baby girl 2.8kg

Hi mommies smua.. Saya dh selamat melahirkan baby girl pagi td.. Syukur smua bjlan lancar..

Selamat melahirkan baby girl 2.8kg
210 Balas

Alhamdulillah tahniah.. Best nya da bsalin sy masih mnunggu baby nk kuar asik mengeras jer tp.xde rasa cntraction lngsung..39w

Alhamdulillah taniahh. Semoga ank menjadi org baik n berbakti pda ibu bapa semoga diberkati n rezeki melimpah ii

Comelnya dia😍😍😍😘😘😘,selamat bpantang sis..moga baby mbesar dgn sihat & bijak😘😘

Alhamdulillah..congrats ..moga sist dan baby shat slalu .insha Allah Amiin..slmat brpantang😍😍

Comei ..tringin nak ada baby lg....abg dh mnta adik..sorang je xde teman main

sama berat nya dgn baby saya time lahir..hehehe...enjoy your journey with your baby girl dear...

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang.Bestlah dapat baby girl.. comelnya.

Syukur..Tahniah..😘 Hope sy bersalin tahun 2020 kali dapat girl pulak..🤲🏻amiin

4y ago

sy first boy tu second nk girl pulak.. ne tgh prngy 12w hope girl kali ne amiin3..🤲🏻💕

Alhamdulillah ♥️ Tahniah Sis .. Selamat Berpantang 💕

masyaAllah alhamdulillah..indah ciptaan Allah..selamat berpantang mommy..