minum air sejuk setiap hari

salam mummy2 harap semua sihat2 dan baby,mau tnya bole ka minum air sejuk dan berais setiap hari?? tiada effect sampingan dgn baby ka?? sbb sy cuma minum air sejuk dan berais dari suam semenjak dua menjak ni😓😓

19 Balas

tiada masalah nak minum air sejuk. hari2 saya minum air sejuk dari peti ais. asalkan bukan manis. air kosong biasa. pengambilan air manis setiao hari boleh meningkatkan gula dalam darah dan boleh positive GDM. ada baiknya kurang kan pengambilan gula