Salam , Doc kata pagi ni kena induce

Sape ada pengalaman kena induce sebab ketuban kurang ? Doc induce guna apa dan mcm mana sakit dia ? Macam mana korang kawal sakit tu ? doakan sy semua ? #firstbaby #37week2day

3 Balas

Tk boleh nk kawal sis... Sakit dia Allah jelah yg tau... Saya ank no 1 dan 2 induce sbb over due... No 2 15 jam saya thn sakit bru baby leh keluar.. 😥😥 yg no 3 ni dh 37 week... Doc suruh tggu 40 week serah diri utk di induce sbb ada gdm.... Bertabah jelh.... Semoga urusan sis di permudahkn...

Induce masuk ubat, belon, cucuk jarum semua da rasa. Sakit, xde jln lain melainkan layan je. Byk berselawat n zikir

Guna ubat

5y ago

Incude msk ubt atau cucuk jarum ya...tkada pengalaman...