baby 6weeks

salam mummy smua ... masok hari nie sbulan lebih sy tak priod .. mnggu lepas check la tp ada 2line .. alhamduliah ... tp semalam da pergy check doc ..dah scan .. baby da 6minggu .. alhamdulillah hrap baby sihat .. tp nak tanya nie .. kenapa sy rasa sakit pinggang sgt2 .. mual .. tgok mkanan mcm nasi n laok2 je nak muntah .. pg td sarapan nasi ssenduk je pon bole muntah balik .. ada ke mummy2 kat sini yg pregy da 6 mnggu sama mcm sy ?

18 Balas

Sma la sya sis.. Nak masuk 3 bln lbh baru ok ² nak trima makanan tu normal sis.. Sabr mgahrugi nya dmi c bby