breast mcm ada ketul2?

Salam mummy semua,siapa boleh share dgn saya,kandungan saya baru lagi dalam 10minggu lebih.Procedure skrg di klinik kesihatan akan check breast n everything.Bila dah check breast tu nurse ckp mcm ade ketul2 keras tapi bukan biji2 cancer..siapa ada pengalaman mcm saya..boleh share tak tu ape dia..awal2 preggy boleh ade ketul2 susu ke mcm mane?

1 Balas

Kalau dh beranak nnti. Klu susu bengkak. Normal la ada ketulan. Tp sis tgh preggy kan. Cuba tuam2 kan dgn hotpack.

5y ago

Susu bengkak,bahaya tak sis?