saluran susu /lubang dkt nipple ade bintik putih mcm susu sumbat. nakbt mcm mne

sye dh mkn antibiotik. tp smlm check bahagian breast ketul2 jek..hari ni bru perasan dkt salur keluar/lubang keluar susu tu ade susu dlm tu.. die jd wrne putih bintik tu.. nak bt mcm mne.n kenapa tu

saluran susu /lubang dkt nipple ade bintik putih mcm susu sumbat. nakbt mcm mne
3 Balas

saya pun ada, tu lubang susu sumbat, kadang saya koyakkan je sikit, tapi sanitize betul2 taknak infection.

Normal sis kdg pandai mcm tu.. mmg kena rajin cuci bhgian tu spya tanggal

cuci nipple dengan cotton bud, air suam. tuam breast, massage, marmet.