pendarahan sedikit dan uri di bawah

salam mummy semua , saya mengalami pendarahan dan pergi check uri dibawah (16W) ari peetama pendarahan tu ada di pad . ari kedua pendarahan tu tkde kat pad tp bila cuci bawah kekuar lendir mcm period . ada sesiapa boleh membantu adakah normla keluar lendir mcm tu ? 🥺

1 Balas

Awal pregnancy lg mmg uri boleh dibawah. Nanti dah hjung2 trimester cek lg uri dah berpusing ke atas ke belum. Lendir color apa? Kalau putih mungkin keputihan. Elok kalau ada apa2 yg pelik ambil gambar dan tunjuk pada doc.. kalau lendir darah tak normal. better pegi scan baby ok atau tak didalam