Pendarahan (minggu 15)

Hai, saya nak tanya. saya mengalami pendarahan sehingga memerlukan memakai pad. Namun apabila pergi ke klinik dan hospital, bayi sihat (bergerak) dan mempunyai nadi. Dr kata disebabkan uri masih dibawah. Saya juga tiada sakit perut/rasa cramp. Bila perlu saya risau? Adakah pendarahan hanya sehari? #advicepls #pleasehelp

2 Balas

doc bagi ubat kuatkan rahim tak? sy pun banyak kali bleeding. alhamdulillah baby ok

2y ago

sy 6minggu bleeding, lepastu paling teruk 13 minggu bleeding lagi..misi kata iya, rahim lemah lagipun dah pernah gugur

Mummy better bed rest. Baring mengiring sebelah kiri.