selepas cuci..

hai, nak tanya.. saya baru lepas dnc dua hari lepas.. normalkah kalau masih berlaku pendarahan... dua ke tiga kali tukar pad.. tapi pad tu tak penuh.. brapa lama pendarahan tu berhenti?

1 Balas

normal sis..sy d&c jugak bulan 8 tahun lepas darah lepas cuci selama 8hari.. tak banyak x sikit..dia normal2 je.. lepas 28hari cuci period datang balik..

5y ago

ye sis..biasa macam period jugak..tapi biasa untuk suci kguguran trimster 1 ni 15hari sama mcam period jugak.. jd pndarahan lama skit pun akn trjdi jugakk..sbb dikira darah nifas dh tu🙂