berat naik mendadak

Salam mummy semua. Kalau dari 28 minggu ke 32 minggu naik sampai 4 kg, kena minum air gula lagi ke selalunya? Siapa ada pengalaman? Saya dah minum time 28w tapi kk tak call. Assume lepas. Takut kena minum lagi sekali

2 Balas

saya baru ja kemarin minum air gula , yg 4 hb tu jumpa nurse timbang berat badan naik 3kg nusre marah saya apa saya mkn ,saya ckp saya tda mkn banyak , kemarin minum air gula kali kedua,33w pernah minum air masa 28w masa tu tda kencing manis, harap2 keputusan 2 minggu nie saya tak d sah kan kencing manis,😣

selalunya memang 2 kali kena minum.