Baby 1 bulan tak tidur malam

Normal ke baby 1 bulan meragam sampai pukul 1-2 pagi baru tidur? Tgh hari hingga lepas maghrib tu okay lg kalau tak tidur pun dia tak meragam. Tapi after 10pm dia mula meragam, dah ulik, dah bg susu, dah tukar diapers, masih meragam mata taknak lelap😣

1 Balas

Normal mummy.. Sbb sy pn tgh alami nya skg..😂 Tpiii pastikan dia jgn telampau nanges tau mummy... Org2 tua kata kalau baby nanges malam kita as ibubapa kena kuatkan suara berbanding dia.. Means panggil dia.. Nak elak benda2 luar dgr... Baby 1 bulan mmg mcm nie..mummy kena bawa dia becakap... Layan je dia.. Nnti dh besar mummy rindu tu.