Pregnant 21week

Salam mummy, saya nak tanya . Normal kee saya pregnant 21 week tapi perut kecik jee xnmpk . Lagi satu saya kurus . Anak pertama . Pastu gerakan baby pon tak rasa sgt . Ada yg macam saya ke .

7 Balas

Wsalam, mmg kecik pun klu 21w ☺️. Nanti dh masuk 30w makin jelas, baju pun dh kena tukar saiz 😅 Gerakan bby ni bgantung pd bdn masing2..ada yg awal, ada yg lewat sikit...sy pn dlm 24w baru la rasa halus2.. asalkan masa checkup dktr/nurse kata bby ok, xperlu risau.

Normal awak. Saya pun 21 weeks, tapi perut baru nak start nampak sikit sikit. Tapi soal pergerakan baby, saya dah start rasa sejak 18w tapi tu bergantung juga pada badan masing-masing ☺️

normal sis sama la kite, sy dh 7 bulan tu baru nampak sikit baby bump tp masih boleh pakai baju kurung mcm biasa. Tp dh start nampak sikit org pun dh start perasan dh 😂

Sy pn 21w. jenis halus jgk n ank 1st. tp alahan Sy kuat. sblom pregnant brat 50 tp skrg 49. tp baby Sy aktif. Sy dpt rasa masa 18w🥰 maybe perut nipis

2y ago

Ouh yeke . Ok mummy saya cuba . Terima kasih

Normal sis..saya 30week baru nampak perut☺️dan anak first memang lambat sikit nk rasa gerakkan

ada je. 6m baru nampak perut. itu pun kecik . selalu perut tak nampak ni boy. org lah kata

normal je sis