tolong saya

salam mummy nk tnye awak smua . saya dah 39 weeks 2 day . syaa x de tanda2 lagi tpi keras baby ngeras tiap2 mlm kdng2 tu lama dia ngeras . astu rasa geli2 kat laluan . normal ke tu? due date 8/1 p #pleasehelp

1 Balas

sy last besalin baruni smnggu ngeras perut..smakin ari jd semakin kerap..nk2 time mlm..xde sakit or tnde..kbtulan cekup kk pg tu..misi rse bb dh ke bawah sgt..g klnk swsta wt ve dh 4cm..smpai spital 5cm..mse lam lb doc pecah keruban 7cm bru rse contraction tu pn x kuat..xlme dh full delate..skali push kuar doc x xsmpt pkai glove sbelah