Normal ke ?

Hai Mommy2 semua . Sye nk tnya skrg sye nk msok 7bulan . Normal ke klau sye asyik nk terkencing je ? Kencing pn bukan bnyk tp terasa nk kencing je . Bby smue okay tendang2 . Perlu ke sye pegi klinik check 😅

6 Balas

Kencing sakit tak? Kalau tak sakit normal sebab baby makin besar. Kalau sakit and tak puas, kena jumpa dr sebab takut kencing kotor

11mo ago

Tak sakit . Tp asyik terasa nk kencing je . Tp kencing sikit je .

Normal, sblum tido jgn minum air banyak sgt. nti dah penat nak tido tapi tido jadi xnyeyak sbb nk kencing je

Sy 7 bln jga..bby kedua..mmg biasa mcm tu sis.. enjoy jela tp focus gerak dia ya..

normal je, janji kencing tu rasa puas dan urine jernih, tak kuning dan keruh

normal je

Normal